سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نوشته های سال 83 - مرکز سرپایی درمان و بازتوانی معتادان خود معرف قم 02517230555




پرخوری مایه دوری از خداوند است که به سرپیچی کردنها نیرو می بخشد؛ پس شکمهایتان را پر نکنید که نورحکمت در سینه هایتان خاموش می شود [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله] پارسی بلاگ، پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
کل بازدیدها:160366 .:. بازدید امروز:10
موضوعات وبلاگ

http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/qomac/tiiad1.jpg
 

لینک به لوگوی من
نوشته های سال 83 - مرکز سرپایی درمان و بازتوانی معتادان خود معرف قم  02517230555

دوستان من

آدرس جلسات معتادان گمنام

جستجو در متن وبلاگ

جستجو:

اشتراک در خبرنامه
 

آرشیو

آهنگ وبلاگ

وضعیت من در یاهو
  • خصوصیات اعتیاد در زنان نویسنده: محمد قاسم اف
    چهارشنبه 83/12/19 ساعت 5:3 صبح

     

     

    1. زنان کمتر از مردان الکل می نوشند و کمتر دارو های غیر قانونی استفاده می کنند .
    2. اخیراً افزایش تعداد زنان وابسته به مواد را داشته ایم که در سنین بارداری هستند.
    3. زنان معتاد بیشتر از مردان معتاد بیماری های روانی همراه دارند. که شایع ترین آنها افسردگی عمده است.
    4. زنان معتاد خیلی بیشتر از زنان غیر معتاد مورد سوء استفاده جنسی و روسپی گری  قرار می گیرند.
    5. زنان بیشتر از مردان شروع اعتیاد شان را به یک استرس قوی در زندگی شان نسبت می دهند.
    6. مصرف طولانی کوکائین و الکل تخمک گذاری را مهار کرده و سیکل های نا منظم ایجاد می کند لذا حاملگی قابل برنامه ریزی نیست. حاملگی نا خواسته ایجاد می شود و عوارض اعتیاد در این حاملگی ها بیشتر است چون مادر مدتی از حاملگی خود بی خبر است.
    7. زنانی که دردهای پیش از قاعدگی دارند مصرف مواد خود را در این دوره ها بالا می برند.
    8. بعلت عوارض مختلف ( فرهنگی . اجتماعی و... ) زنان تمایل به مصرف به تنهایی دارند.
    9. معمولاً زنان به مراکز درمانی مراجعه نمی کننددر حالی که مردان به راحتی مراجعه کرده و حتی مراجعات آنها مکرر می شود.
    10. در مورد هروئین و سایر مواد مخدر هیچ اثر تراتوژنیکی تا به حال شناخته نشده است
    11. زنان معتاد نسبت به مردان عملکرد ضعیف تری دارند( سلامت جسمانی، روانی، ارتباطی، ثبات اقتصادی،اجتماعی)
    12. زنان معتاد نسبت به سایر زنان بیشتر در معرض مشکلات بارداری و عوارض سیستم زنانگی قرار دارند( آمنوره ناتوانی تخمدان در آزاد کردن تخمک، آتروفی تخمدان، سقط خود به خود، یائسگی زود رس)
    13. زنان معتاد نسبت به مردان مشکلات جسمی بیشتری دارند
    14. بیشتر از سایرین در معرض خطر بیماری های عفونی هستند.( ایدز ، بیمارهای منتقله از راه جنسی)
    15. زنان معتاد در خطر بیشتری برای ابتلا به مشکلات روانی هسستند( ناراحتی خلقی، اقدام به خود کشی، بیماریهای سایکوتیک، اضطراب، اعتماد به نفس پایین ، افسردگی ، کمبود مهارتهای تطابقی )
    16. زنان معتاد در روابط خود با شرکای جنسی غیر فعل تر از مردان معتاد بوده و تمایل بیشتری به طلاق دارند
    17. زنان معتاد بیشتر احساس تنهایی می کنند
    18. نسبت به مردان دوستان کمتری دارند
    19. 30 تا 50 درصد زنان معتاد با یک مرد معتاد زندگی می کنند
    20. زنان معتاد از لحاظ اقتصادی ضعیف تر شده و نیاز به حمایت آنها را به مردان وابسته تر میکند و این باعث گسترش فحشا می شود
    21. رفتارهای نامناسب اجتماعی زنان کمتر از مردان است لذا کمتر گرفتار دستگاه قضایی می شوند ولی اگر گرفتار شوند احتمال ترک و مانایی آنها زیاد است
    22. 30 در صد زنان معتاد آمریکا برای درمان مراجعه می کنند علت عدم مراجعه آنها عبارت است از :
      1. کمبود منابع مالی
      2. نبودن سرویس های امدادی خدمات رسان مخصوص زنان
      3. عدم حساسیت به مسائل فرهنگی و جنسی در طراحی برنامه ها
      4. ترس از قانون( از دست دادن سرپرستی بچه ها)
      5. مشکل رفت و آمد
      6. تحت پوشش بیمه نبودن مراکز درمانی
      7. بد نامی اجتماعی
    23. بیشترین شیوع اعتیاد زنان در سنین باروری است.
    24. مصرف کوکائین در حاملگی               پره اکلامپسی ، ادم ریه ، تشنج ، آریتمی قلبی
    25. مصرف کوکائین و الکل در حاملگی باعث  سقط خودبخود  ، زایمان زود رس، جنین مرده می گردد
    26. مصرف زیاد مواد مخدر با ایجاد اختلال خواب باعث قطع قاعدگی می شود.
    27. برای همه زنان معتاد باید مشاوره ایدز و آموزش حرفه ای و مهارتها را داشت ( رفع وابستگی به مردها)
    28. درمان نگهدارنده در زنان حامله از اوایل دهه 70 شروع شد.

          29.مصرف مواد در مردن 8-4 برابر زنان است ( متوسط 6 برابر) لذا اگر در شهری 000/10 معتاد مرد وجود داشته باشد

             انتظار داریم که 1600 نفرزن معتاد نیز وجود داشته باشد

         30. % 3-2 از کودکان متولد شده در ایالات متحده  آمریکا در رحم  در معرض مواد قرار گرفته اند.

     

    وضعیت هایی که مادر معتاد با آن روبرو است عبارتند از :

    1. فقر              2. تغذیه نامناسب                    3. بی خانمانی                      4 . بی سرپرستی  

     5. درگیر شدن در روابط سوء مصرف ( سوء استفاده جنسی و جسمی ، دوره های مسمومیت و محرومیت)

    6. فقدان مراقبت های دوران بارداری              7. اختلالات روانی       8. عفونتها (  ایدز، هپاتیت و عفونتهای منتلقه از راه جنسی)


    نظرات دیگران ( )

  • سم زدائی و بازتوانی نویسنده: محمد قاسم اف
    چهارشنبه 83/11/14 ساعت 12:51 صبح

    تعریف : وابستگی به مواد دو بخش دارد بخش جسمی و بخش روانی  

    هرگاه فردی که وابستگی به مواد دارد تصمیم به ترک بگیرد و مصرف مواد را قطع نماید یکسری علائم جسمی در او پیدا می شود مثل اسهال، دل پیچه دردهای عضلانی و استخوانی . بی خوابی. بی قراری . کاهش اشتها . تعریق. آبریزش بینی و چشم. عطسه و خمیازه و غیره ... چندروزطول می کشد تا مورفین از بدن پاک شود.

    پاک شدن بدن را اصطلاحاً سم زدائی می گویند. بعد از سم زدائی فرد ماده مخدر مصرف نمی کند علائم جسمی هم ندارد اما این پایان کار نیست. عوامل مختلف ( دوستان . وسایل مصرف . مکان مصرف...)  باعث ایجاد وسوسه می شود که فرد را به سمت مصرف مجدد مواد می کشاند . گاهی فرد برای تسکین این حالت ها به سمت مصرف داروها می رود . مبارزه با این وابستگی روانی بازتوانی نام دارد.

    سم زدائی توسط یک تیم درمانی صورت می گیرد که عبارتند از روانپزشک . پزشک . روانشناس و مددکار.  ویزیت موارد پزشکی به عهده پزشک عمومی تیم است. ویزیت روانپزشکی به عهده روانپزشک تیم می باشد . روانشناس به موارد روحی ایجاد شده در دوران ترک می پردازد و مددکار اجتماعی تیم هم  مسائل خانوادگی ، اقتصادی مراجع را بررسی می کند. در هر مراجعه کلیه اعضای تیم درمانی بیمار را ویزیت نموده و موارد جلسات قبل  پیگیری می شود . لذا درمان تک بعدی مثل آنچه در مطب ها  انجام می شود کاملاً نادرست بوده و پایه علمی ندارد( بیو سایکو شال) بعد از مرحله سم زدائی که بسته به روش آن از6 ساعت تا دو تا سه هفته  طول می کشدبیمار به سمت درمان های نگهدارنده راهنمایی می شود .

    سم زدائی به روشهای مختلف انجام می شود و دارو های متعددی برای آن بکار می رود بعضی از داروها مخدر بوده و جایگزین ماده مصرفی بیمار می شوند و به تدریج از مقدار روزانه آن کم شده و نهایتاً قطع می شوند. برخی دارو ها اثر ضد مورفین داشته و تجویز آنها منجر به تسریع پاک شدن بدن می شود که این مستلزم ایجاد علائم است . علائم ایجاد شده با تجویز دارو های مناسب کنترل می شود . گاهی یک بیمار تصمیم می گیرد که بدون مصرف هیچ  داروئی ( ترک خشک) ترک نماید. طب سوزنی نیز سم زدائی می کند . آنچه ما می دانیم این است که طب سوزنی درد های ناشی از ترک را خوب کنترل می کند.

    سم زدائی با هر روش از روش های فوق ممکن است و نتیجه کار تقریباً یکسان است گرچه اعتقاد بر این است که چون بیماری اعتیاد یک بیماری مزمن است درمان آن نیز باید طولانی باشد و درمانهایی که مدت بیشتری وقت می گیرند در پیشگیری از عود موثر تر هستند . در درمانهای طولانی تماس بیمار با اعضای تیم درمان بیشتر بوده و خدمت بصورت کاملتر ارائه شد بیمار نتیجه بهتری را از سم زدائی خود بدست می آورد.

    سم زدائی به هر طریق انجام شود بیمار باید یکسری از مشکلات را تحمل کند.هیچ روشی بهترین روش نیست و تیم درمان تصمیم می گیرد که بیمار با کدام روش درمان شود . لذا در شروع کار هنگامی که هنوزدرمان شروع نشده است بیمار مورد مصاحبه قرار گرفته و میزان وابستگی، شرایط مختلف و ... نوع درمان وی مشخص می گردد.

    بعد از سم زدائی نوبت به درمانهای نگهدارنده می رسد . درمانهای نگهدارنده به منظور جلوگیری از عود طرح و اجرا می شوند . جلوگیری از عود از همان زمان سم زدائی با برگزاری جلسات گروه درمانی و خانواده درمانی شروع شروع شده و پس از پایان سم زدائی با گروه های معتادان بهبود یافته و... ادامه می یابد. درمانهای نگهدارنده نیز به دو صورت داروئی و غیر داروئی انجام می شود . طول درمانهای نگهدارنده داروئی از 6 ماه تا آخر عمر ممکن است  متفاوت باشد که بستگی به نوع دارو و وضعیت بیمار دارد.

    درمانهای نگهدارنده غیر داروئی به صورت اجتماع درمان مدار یا ( تی سی) و گروههای خود یاری مثل معتادان گمنام انجام می شود. تی سی محلی است که بیمار پس از سم زدائی پذیرفته و با آموزشهای مختلف مثل آموزشهای مهارت های زندگی و سازگاری و .. به بیمار می آموزند که چگونه بدون موادزندگی کند و چگونه با وسوسه مصرف مواد مبارزه کند. مدت درمان در تی سی های شهر های مختلف متفاوت بوده بین 3 تا 6 ماه می باشد. پرسنل مرکز تی سی نیز عبارتند از روانپزشک روانشناس و مددکار.

    انجمن معتادان گمنام یک گروه از افراد با مشکل یکسان ( اعتیاد) است که وابستگی به سازمانی ندشته و اعضای آن به کمک همدیگر با استفاده از سنت ها و قدمهای انجمن، سعی دارند که روزی دیگر را بدون مصرف مواد پشت سر بگذراند.
    نظرات دیگران ( )

  • ((اجتماع درمان مدار )) نویسنده: محمد قاسم اف
    چهارشنبه 83/10/23 ساعت 9:5 صبح

     

    به طور کلی مرکزی که هدف آن رهایی از وابستگی جسمی است مرکز درمانی و مرکزی که هدفش رهایی بیمار از وابستگی روانی است مرکز بازتوانی نامیده می شود.

    برنامه اجتماع درمان مدار یک برنامه بازتوانی است و می تواند برای بهبودی بیمارانی که این برنامه را برای درمان خود انتخاب کرده اند مفید باشد.

    به شما تبریک می گوییم که توانسته اید در درمان وابستگی جسمی خود موفق شوید و مهم تر از آن تصمیم گرفته اید به درمان وابستگی روانی خود نیز بپردازید. بعد از رهایی از وابستگی جسمی هر چند اغلب مشکلات شما مثل درد و ... تقریباً پایان یافته است ولی ممکن است از نظر روانی دچار اختلالات خلقی و اضطرابی مثل افسردگی و ... و گاه وسوسه برای مصرف مواد یا داروها شوید یعنی همه تلاش خودتان را برای تهیه و مصرف مواد و دارو  بکار ببرید . به این حالت وابستگی روانی می گویند .

    در مرکز اجتماع درمان مدار افرادی زندگی می کنند که مثل شما وابسته به مواد بوده اند و توانسته اند وابستگی جسمی خود را درمان کنند و مایل به درمان وابستگی روانی خود هستند. این افراد با مشارکت همدیگر و با کمک درمانگران مرکز ( روانپزشک ، روانشناس ، مددکار و کاردرمانگر ) و معتادان بهبودیافته بدون استفاده از دارو در جهت بهبودی خود تلاش می کنند.

    تغییر مرحله به مرحله رفتار ها، افکار و احساسات منفی و کسب توانائیهای مقابله با مشکلات و یا کنار آمدن با آنها، به بهبودی شما کمک می کند. و این امر باعث رهایی شما از وابستگی روانی می شود که این امر بصورت تدریجی و مرحله به مرحله صورت می گیرد.

    شما در مرکز اجتماع درمان مدار  چهار مرحله را طی خواهید کرد:

    1- مرحله جهت یابی : دو هفته ملاقات با خانواده ندارید آشنایی با مرکز و فعالیتهای آن پیدا می کنید.

    2-    مرحله درمان: شرکت در جلسات آموزشی و گروه  حداکثر 3 ماه.در این مرحله خانواده می تواند به ملاقات شما بیایند.

    3-  مرحله ترخیص: بتدریج مرخص می شوید. اجازه مرخصی دارید کم کم مرخصی ها بیشتر می شود تا اینکه به طور کامل از مرکز ترخیص می شوید.

    4-    مرحله پیگیری : ارتباط مددکاربا شما تا مدتی ادامه می یابد

     


    نظرات دیگران ( )

  • 'درمان نگهدارنده دارویی با کپسول تنفربه مدت 6 ماه ' نویسنده: محمد قاسم اف
    یکشنبه 83/9/29 ساعت 10:41 صبح

     

     

    تبریک  می گوییم به کسانی که به بیماری خود پی برده و صادقانه به آن اعتراف کرده اند و پذیرفتند که درمان شوند.

     اکنون پس از سم زدایی  نوبت آن است که چاره ای بیاندیشید تا دوباره گرفتار نشوید که پاک ماندن از پاک شدن بسیار مشکل تر و مهم تر است.

    اعتیاد یک بیماری است و ماهیتی مزمن دارد. اعتیاد، اتفاقی یک شبه نیست اختلالی که به مروز زمان بوجودآمده است، برای درمان صحیح  و علمی نیز، به مرور زمان نیاز دارد. انتظار معجزه و درمان قطعی و یکباره،انتظاری غیر واقع بینانه است. درمانهای غیر علمی در اغلب موارد، پس از مدت کوتاهی، با شکست و عود مجدد اعتیاد مواجه می شوند. اما اگر بیمار و خانواده وی درمان اعتیاد را از مسیر صحیح و علمی آن آغاز کنند، هر چه فرایند درمان طولانی تر باشد چشم اندازی امید وار کننده در انتظار آنهاست و ازمیزان عود اعتیاد بطور قابل توجهی کاسته خواهد شد.

    پس از سم زدائی، درمان اعتیاد بصورت ترکیبی از دارو درمانی، گروه درمانی و آموزش خانواده و به شکلهای مختلف ( سرپایی، بستری یا اجتماع درمان مدار و...) ادامه می یابد.

    یکی از دارو ها که امروزه در دنیا بعنوان دارویی مطرح و موثر برای پیشگیری از عود اعتیاد شناخته شده است " کپسول تنفر" است.

    مصرف داروی تنفر بهیچوچه اعتیاد آور نیست. اگر بعد از مصرف آن فرد مواد مخدر را مصرف کند، این مواد برای او اثر لذت بخشی نداشته و چه بسا باعث ناراحتی او نیز می شود . درنتیجه با مصرف داروی تنفر امکان مصرف مواد مخدر و لذت بردن از آنها وجود ندارد.در افرادی که در حال حاضر وابستگی به مخدر ها ندارند، معمولاً مصرف این دارو تاثیر واضحی ندارد.

    هدف از این نوع درمان مهار اثرات مخدر ها، بخصوص احساس نشئه است. این امر باعث دلسردی بیمار نسبت به مصرف ماده مخدر شده و منجر به خاموشی ولع مصرف و رفتار داروجویانه، که از طریق شرطی شدن کلاسیک ایجاد می شود.

    مصرف داروی تنفردر افراد وابسته به مخدر هاد ها سبب آشکار شدن علائم شدید ترک می گردد.

    موارد زیر احتمال موفقیت درمان با کپسول تنفر را افزایش می دهد:

    1)    عواملی نظیر وجود انگیزه شدید ترک

    2)    اشتغال بکار

    3)    تاهل

    4)    روابط پایدار زناشوئی و خانوادگی

    5)    سیستم حمایتی قوی

    6)    سلامتی روانی( همراه نبودن بیماری خلقی و ...)

    7)    عملکرد اجتماعی مناسب

    8)    گذشت مدت زمان کوتاه از سم زدایی

    9)    اشتغال در سیستم بهداشتی

    10)    تعلق به طبقات اجتماعی – اقتصادی بالاتر

     

    قبل از شروع درمان نگهدارنده با داروی تنفر آزمایش عدم اعتیاد و آزمایش خون درخواست و در روز های بعدی با ارائه جواب آزمایشات و پرداخت هزینه دوره درمان شما شروع خواهد گردید. سپس تست دارو انجام شده و درصورت اثبات سازگاری، برای شما تجویز خواهد شد. چنانچه در همین مرکز سم زدائی شده باشید آزمایش عدم اعتیاد اولیه و آزمایش خون انجام نمی شود.

    برای شروع دارو از زمان آخرین مصرف هروئین حداقل 5 روز، تریاک 7 روز و داروئی مثل متادون حداقل 10 روز باید گذشته باشد.

    شما در ماه اول هفته ای یک بار، در ماه دوم هر دو هفته یکبار و در ماه سوم تا ششم هر ماه یکبار مراجعه کرده معاینه شده و مقدار داروی لازم تا مراجعه بعدی را دریافت می کنید.

    طی درمان از شما آزمایش عدم اعتیاد بعمل خواهد آمد.

    در طول دوره ممکن است براساس نظرپزشک آزمایش خون مجدداً تکرار شود.

    عدم مراجعه در روز مقرر انصراف از ادامه درمان تلقی شده و در مان شما قطع خواهد شد.

    در صورت گزارش خانواده دال بر عدم مصرف دارو توسط بیمار و یا سوء استفاده از دارو یا مصرف مواد، درمان قطع خواهد شد. درصورت مصرف مواد، بعد از سم زدائی مجدد و گذشت زمان مناسب و پرداخت هزینه دوره درمان نگهدارنده داروئی قابل تکرار خواهد بود.

    هر نوع بیماری خود را به پزشک خود اطلاع دهید.

    هزینه دوره درمان نگهدارنده داروئی برای 6 ماه 500000 ریال می باشد و قابل استرداد نیست.

    در این دوره درمانی نیز شما از خدمات مرکز( پزشک، روانپزشک، روانشناس و مددکار ) استفاده حواهید کرد.  

                                                                      

    M                                     

    Qomac1@yahoo.com

    http// Qomac.parsiblog.com

    TL:7224992           FAX: 7230555

    مرکز سرپائی درمان و  بازتوانی معتادان خود معرف

    قم: بلوار شهید دل آذر. میدان پلیس . میدان شهید محلاتی ( آسایشگاه )

     

     

     


    نظرات دیگران ( )

  • ((درمان 30 روزه سرپایی)) نویسنده: محمد قاسم اف
    یکشنبه 83/9/15 ساعت 1:28 عصر

     

     

    لازم است بهترین زمان را  برای شروع سم زدائی انتخاب کنید . زمانی که بتوانید فکر و توان جسمی خود را روی درمان متمرکز کنید تا بهترین نتیجه را عاید خود کنید. اگر فکر می کنید الان زمان خوبی برای ترک نیست اقدام نکنید ولی مطمئن شوید که زمان خوب برای ترک را در آینده می توانید بیابید شاید هرگز زمانی بهتر از این برای شما فراهم نشود

    توصیه ما این است " فردا نه ،   همین امروز  ،  فقط برای امروز"         

    انتخاب روش سم زدایی به عهده تیم درمانی است.این درمان 30 روز طول می کشد. در اولین مراجعه،  مصاحبه اولیه ، درخواست آزمایش خون صورت می گیرد و در روزهای زوج با ارائه جواب آزمایش که قبلاً درخواست شده بود و پرداخت هزینه درمان، پرونده تشکیل شده و درمان آغاز می شود.

    این مرکز داروی سم زدایی را در اختیار شما می گذارد تا طبق دستور مصرف نمایید. در این نوع سم زدایی شما باید هر روز به مرکز درمان کننده خود مراجعه و دارو را در حضور درمانگر خود مصرف کنید لازم بذکر است دارو به هیچ وجه در اختیار شما قرار نمی گیرد. با مصرف این دارو شما توانائی انجام کارهای روزمره خود را داشته و احتیاج به استراحت مطلق ندارید. در روزهای آخر دوره سم زدایی ممکن است علائمی پیدا شودکه با تجویز دارو های اضافه تر توسط پزشک یا روانپزشک بر طرف خواهد شد. در این سم زدایی شما از خدمات مرکز ( پزشکی، روانپزشکی، روانشناسی و مددکاری ) استفاده خواهید کرد. 

     در طول درمان و پایان  دوره سم زدایی  از شما آزمایش عدم اعتیاد بعمل خواهد آمد.

    1-    دارو های تجویز شده را دقیقاً طبق  دستور، مصرف نمایید و از کم و زیاد نمودن مقدار داروی مصرفی جداً پرهیز کنید.

    2-    از مصرف هرگونه دارو، غیر از داروهایی که بمنظور سم زدایی برای شما تجویز می شود خود داری نمایید.

    در صورتی که به هر علتی نیاز به مصرف داروی دیگری داشتید، حتماً با پزشک معالج خود مشورت کنید.

    در صورتی که از قبل، دارویی را مصرف می نمودید پزشک خود را در جریان امر قرار دهید.

    3-    از تجویز دارو های خود به دیگران جداٌ پرهیز کنید دارو هایی که برای شما مفید است ممکن است برای دیگران مضر باشد .

    4-  بیمارانی که با این روش سم زدایی می شوند باید مطلع باشند که توانایی های جسمانی و فکری لازم برای انجام فعالیت خطر ناک مثل رانندگی یا کار با ماشین آلات مختل می شود.

    5-     الکل وحشیش یا هر نوع ماده دیگر مصرف نکنید.

     

    6-     از غذا های مقوی و مغذی استفاده کنید و مایعات زیاد بخورید.

    7-   اطلاعات موجود در پرونده شما کاملاَ سری و محرمانه بوده و اصول راز داری در مورد آنها رعایت خواهد شد و از مطالب آن جزدر جهت کمک به شما استفاده نخواهد شد. پس با دقت و به درستی به پرسش های اعضای تیم درمان پاسخ دهید تا طی درمان دچار مشکل نشوید.

    8-   اگر طی سم زدایی گرفتار ماموران نیروی انتظامی شدید و مشکل شما فقط آزمایش مثبت از لحاظ اعتیاد بود این مرکز شما را یاری خواهد کرد ولی چنانچه اسم و نشانی شما در استعلام آن نیرو یا دادگاه با اسم و نشانی شما در پرونده مطابقت نداشته باشد از صدور گواهی مبنی بر تحت درمان بودن شما معذوریم.

    9-   در صورت محرز شدن مصرف مواد برای تیم درمان، درمان شما قطع شده و حداقل بعد از دوهفته با تشکیل مجدد پرونده و پرداخت هزینه قابل تکرار خواهد بود.

    10- با توجه به اینکه دوره درمان یکماهه بوده و هرروز باید مراجعه کنید این مرکز از تحویل داروی روز بعد و یا تحویل داروی روزی که غایب بوده اید معذور است. لازم است طوری برنامه ریزی کنید که در مدت درمان بتوانید بدون مشکل هر روز مراجعه کنید.

     

    11- هرنوع بیماری که دارید پزشک معالج خود را مطلع کنید. (نیز حاملگی در خانمها ) 

    12- داشتن همراه درجلسه اول و جلساتی که تیم درمان مشخص می کند الزامی است. همراه باید از وابستگان درجه یک (پدر، مادر، برادر، همسر و ... ) باشد. همراه به تیم درمان کمک می کند تا روند درمان شما بهتر و سریعتر باشد.

    13- عارضه شایع این دارو یبوست، ورم زانو، تعریق فراوان و تغییر میل جنسی است. همه این عوارض با گذشت زمان تمایل به بهتر شدن دارند. در صورتی که اختلال دیگریا شدیدی ایجاد شود پزشک خود را مطلع کنید.

    14- هزینه درمان کلاَ 45000 تومان می باشد و به هیچ وجه قابل استرداد نیست

    15- اگر وعده ای از دارو را به هر دلیل مصرف نکردید چند مورد می تواند به شما کمک کند تا زودتر تعدیل شوید و ناراحتی کمتری داشته باشید:

                         أ‌-         در حد امکان بدون استرس باشید.

                       ب‌-       از خود مراقبت کنید. خود را گرم نگه دارید. خوب بخورید و نوشیدنی های بدون الکل زیاد بنوشید.

                       ت‌-       ترتیبی اتخاذ کنید که مورد مشابه که منجر به قطع مصرف شما شد ، دوباره اتفاق نیافتد.

     

                                                       پاییز 83

                                                         

    M                                     

      

                       

     

     

     

     


    نظرات دیگران ( )

  • ((درمان 10 روزه سرپایی)) نویسنده: محمد قاسم اف
    شنبه 83/9/14 ساعت 9:42 صبح

    لازم است بهترین زمان را  برای شروع سم زدائی انتخاب کنید . زمانی که بتوانید فکر و توان جسمی خود را روی درمان متمرکز کنید تا بهترین نتیجه را عاید خود کنید. اگر فکر می کنید الان زمان خوبی برای ترک نیست اقدام نکنید ولی مطمئن شوید که زمان خوب برای ترک را در آینده می توانید بیابید شاید هرگز زمانی بهتر از این برای شما فراهم نشود

    توصیه ما این است " فردا نه ،   همین امروز  ،  فقط برای امروز"     

    این نوع سم زدایی از قدیمی ترین و کار بردی ترین روشهای درمانی است. انتخاب روش سم زدایی به عهده تیم درمانی است.این درمان 12- 10 روز طول می کشد.

    در اولین مراجعه، مصاحبه اولیه، درخواست آزمایش خون و تست دارو صورت می گیرد و در روزهای زوج با ارائه جواب آزمایش که قبلاً درخواست شده بود و پرداخت هزینه درمان، پرونده تشکیل شده و درمان آغاز می شود.

    این مرکز داروی سم زدایی را در اختیار شما می گذارد تا طبق دستور مصرف نمایید نسخه ای هم توسط پزشک یا روانپزشک برای شما نوشته می شود که از داروخانه تهیه خواهید کرد . یک روز درمیان مراجعه می کنید و توسط تیم درمان ( پزشک، روانپزشک، روانشناس و مددکار ) ویزیت شده و با گرفتن دستورات و راهنمائی های لازم به منزل برگشته و استراحت می کنید .

     درپایان درمان از شما آزمایش عدم اعتیاد بعمل خواهد آمد.

    1-    دارو های تجویز شده را دقیقاً طبق  دستور، مصرف نمایید و از کم و زیاد نمودن مقدار داروی مصرفی جداً پرهیز کنید.

    2-    از مصرف هرگونه دارو، غیر از داروهایی که بمنظور سم زدایی برای شما تجویز می شود خود داری نمایید.

    در صورتی که به هر علتی نیاز به مصرف داروی دیگری داشتید، حتماً با پزشک معالج خود مشورت کنید.

    در صورتی که از قبل، دارویی را مصرف می نمودید پزشک خود را در جریان امر قرار دهید.

    3-    در هنگام مصرف داروها بخصوص در چند روز اول حتماَ در منزل استراحت کرده و از منزل خارج نشوید .

    4-  در هنگام مصرف داروها از رانندگی و موتور سواری و کار با وسایلی که نیاز به هوشیاری کامل دارد ( مته، اره برقی، دستگاه پرس و...) خود داری نمایید زیرا دارو ها باعث خواب آلودگی شده هوشیاری و سرعت واکنش شما را کاهش می دهد .

    5-    از حضور در ارتفاع یا جاهایی که امکان سقوط وجود دارد جداً خود داری نمایید.

     6-  چون داروی تجویز شده تا حدودی از فشار خون شما می کاهد ممکن است هنگام برخاستن و یا ایستادن به مدت طولانی دچار سرگیجه و سیاهی رفتن چشم ها شوید در اینگونه مواقع بلا فاصله به حالت نشسته یا درازکش در آیید و و پاهایتان را قدری بالا تر از سطح بدن قرار دهید برای جلوگیری از ایجاد سرگیجه  سعی نمایید از سر پا ایستادن به مدت طولانی خوداری کنید بعلاوه بعد از بیدار شدن از خواب یا به هنگام برخا ستن از حالت دراز کش مدتی بنشینید و بعد آهسته بلند شوید. سعی کنید از حضور در مکانهای گرم و جاهایی که تهویه مناسب ندارد خود داری نمایید بخصوص در محیط گرم حمام از ایستادن به مدت طولانی خود داری نمایید.

    7-  با وجود آنکه دارو های تجویز شده تا حد زیادی مانع از ابتلا شما به اسهال می شود احتمال ابتلا به اسهال در دوره سم زدایی وجود دارد در این گونه موارد مایعات فراوان مصرف کنید و از غذا های سبک و مغذی استفاده کنید  مطلقاٌ از دارو های ضد اسهال مثل دیفنوکسیلات که خود حاوی مشتقات تریاک هستند و سم زدایی را با اشکال مواجه می کنند استفاده نکنید.

    ا د8-  ابتلا به بی خوابی از علائم طبیعی دوره سم زدایی است مشکل خود را با پزشک معالج در میان بگذارید تا داروی مناسب برای شما تجویز شود . مطقاَ از دارو های خواب آور به سلیقه خود استفاده نکنید چون اغلب این داروها خود اعتیاد آور است.

    9-    از تجویز دارو های خود به دیگران جداٌ پرهیز کنید دارو هایی که برای شما مفید است ممکن است برای دیگران مضر باشد .

    10- الکل وحشیش یا هر نوع ماده دیگر مصرف نکنید.

    11- چون تجویز دارو کارآیی شما را تا حد زیادی کاهش می دهد قادر به کار کردن نخواهید بود. تکلیف خود را با کارفرما قبل از شروع سم زدائی مشخص نمایید.

    12- از غذا های مقوی و مغذی استفاده کنید ( خرما، حلوا، عسل، آب قند، آب میوه ، گوشت کباب شده و...)  و از غذا هایی که طبیعت سرد دارند استفاده نکنید.( لبنیات، ترشیجات) غذا های سنگین ( جگر، تخم مرغ ) نخورید.

    13- در دوره سم زدایی ورزش توصیه نمی شود شما باید کاملاَ استراحت کنید بعد از سم زدایی شما می توانید به ورزش پیاده روی، اسب سواری یا شنا بپردازید. انجام هرکار یا ورزشی که شما را بیش از اندازه خسته کند به ضرر شما خواهد بود.

    14- اطلاعات موجود در پرونده شما کاملاَ سری و محرمانه بوده و اصول راز داری در مورد آنها رعایت خواهد شد و از مطالب آن جزدر جهت کمک به شما استفاده نخواهد شد پس با دقت و به درستی به پرسش های اعضای تیم درمان پاسخ دهید تا طی درمان دچار مشکل نشوید.

    15- اگر طی سم زدایی گرفتار ماموران نیروی انتظامی شدید و مشکل شما فقط آزمایش مثبت از لحاظ اعتیاد بود این مرکز شما را یاری خواهد کرد ولی چنانچه اسم و نشانی شما در استعلام آن نیرو یا دادگاه با اسم و نشانی شما در پرونده مطابقت نداشته باشد از صدور گواهی مبنی بر تحت درمان بودن شما معذوریم.

    16- در صورت محرز شدن مصرف مواد برای تیم درمان، درمان شما قطع شده و حداقل بعد از دوهفته با تشکیل مجدد پرونده و پرداخت هزینه قابل تکرار خواهد بود.

    17- غیبت قابل قبول نبوده و عدم مراجعه شما در روز تعیین شده به منزله انصراف از درمان می باشد.

    18- هزینه درمان کلاَ 20000 تومان می باشد و به هیچ وجه قابل استرداد نیست.

    19- هرنوع بیماری که دارید پزشک معالج خود را مطلع کنید. (نیز حاملگی در خانمها ) 

    20- داشتن همراه در هر جلسه درمانی الزامی است. همراه باید از وابستگان درجه یک (پدر، مادر، برادر، همسر و ... ) باشد. همراه به تیم درمان کمک می کند تا روند درمان شما بهتر و سریعتر باشد.

     

     

    M                                     


    نظرات دیگران ( )

  • ((( خدمات مرکز سرپای درمان و بازتوانی معتادان خود معرف ))) نویسنده: محمد قاسم اف
    سه شنبه 83/9/3 ساعت 11:43 صبح

    ü  ویزیت پزشک و استفاده از دارو جهت سم زدائی

    ü  استفاده از داروهای مجاز و مطلوب برای تداوم پاکی ( درمان نگهدارنده )

    ü  ویزیت روانپزشک و رفع مشکلات حاد روانی در حین سم زدائی و تجویز دارو های مورد نیاز هنگام سم زدائی

    ü  مشاوره های فردی و خانوادگی بیمار توسط روانشناس

    ü  رواندرمانی در حین درمان و پس از دوره سم زدائی جهت تداوم پاکی بیماران

    ü  پیگیری مشکلات اجتماعی و اقتصادی بیماران حین درمان و پس از دوره سم زدائی و رفع مشکلات آنها توسط مددکار

     ارتباط با انجمن معتادان گمنام .و ارائه خدمات ممکن به معتادان بهبود یافته

     

     

     

     

    M                                     


    نظرات دیگران ( )

  • شرایط پذیرش و درمان نویسنده: محمد قاسم اف
    چهارشنبه 83/8/27 ساعت 12:55 عصر

    1. خستگی از مصرف مواد و تمایل شخصی بدون قید و شرط به ترک اعتیاد

    2.رعایت کامل دستورات تیم درمان

    3. داشتن همراه( یکی از اعضاء خانواده خصوصاً همسر) 

     4. انجام آزمایش قبل از درمان

    M                   

     

     

     

                     


    نظرات دیگران ( )

  • پرسنل متخصص مرکز نویسنده: محمد قاسم اف
    شنبه 83/8/23 ساعت 10:55 صبح

     

    1.    روانپزشک: بررسی و درمان مشکلات روانپزشکی مراجعین ، رهبری درمانهای غیر دارویی

    2.    پزشک: بررسی و درمان مشکلات جسمی ناشی از ترک ، کنترل علائم

    3.    روانشناس: بررسی وضعیت روانی ، شناخت رفتاردرمانی 

    4.    مددکار: پیگیری حین و پس از درمان  

     

     

     


    نظرات دیگران ( )